top of page

Vi investerer i krypto

Kryptomarkedet er præget af høje indgangsbarrierer, høj risiko samt en kompleks og omfattende skattepraksis. GL21 CAPITAL tilbyder en nem og overskuelig eksponering i kryptomarkedet igennem vores fonde.

Fonde

GL21 CAPITAL stiftede Danmarks første kryptofond i 2021. Vi har selv investeret i fonden, hvorfor investeringsbeslutninger træffes med hånden på kogepladen.

I dag har GL21 CAPITAL to fonde under forvaltning, hvor den anden er en direkte passiv eksponering i Ethereum inkl. staking (passiv indkomst).

Investeringer i kryptomarkedet kræver indsigt og erfaring, som GL21 CAPITAL har oparbejdet siden selskabets stiftelse i 2020. At investere i kryptomarkedet er en højrisiko investering, men har historisk også givet mulighed for høje afkast. Hver fond giver investorer adgang til forskellige eksponeringer i kryptomarkedet.

Dashboard - hjemmeside.jpg

Et nemt overblik

Dit eget dashboard

Vi forvalter en diversificeret portefølje, men giver dig som investor muligheden for altid at checke den samlede værdi af din investering på alle tidspunkter.

Månedlige rapporter

Månedlige rapporter inkluderer dine nøgletal ift. din investering og udvalgte, relevante nyheder fra industrien. Hvert kvartal sender vi en markedsopdatering.

GL21 - lettere-sikrere-billigere_v300000

1

Udfyld oplysninger

Udfyld de nødvendige oplysninger for at vi kan udarbejde de relevante dokumenter til dig. Dernæst fremsender vi vores prospekt og kontakter dig for den videre proces.

2

Bestå vores investorcheck

GL21 CAPITAL er omfattet af hvidvaskloven. Så snart du har bestået vores investor screening, og hvis du opfylder kravene, kan du investere i Fonden.

Minimumsinvesteringen er DKK 750.000

3

Indbetal

Du overfører til os på en aftalt dato, hvor vi udsteder aktier til dig. Vi tager os af at konvertere dine danske kroner til krypto og tager ikke nogle gebyrer for denne veksling.

Book et møde

Book et uforpligtende møde med os og hør nærmere om vores strategi, syn på markedet og hvordan vi kan hjælpe dig i gang. Mødet kan være både fysisk eller over et videoopkald.

Hvorfor dette marked?

Markedet for kryptoaktiver er stadig i et tidligt stadie og er stadig meget lille i forhold til, hvor stort det kan blive. Verdens største institutioner og virksomheder investerer allerede ind i krypto, blandt andet som følge af ændring i pengepolitikkerne fra verdens centralbanker i 2020, hvor der blev printet historisk mange penge.

Denne aggressive pengepolitik har medført en høj monetær inflation og vi søger i GL21 CAPITAL bl.a. at eksponere vores fonde mod aktiver med en begrænset eller forudsigelig mængde. Det betyder, at fondene er beskyttet mod den kraftige inflation, som ses i traditionelle valutaer. F.eks. er begrænsningen på Bitcoin, at der aldrig bliver produceret mere end 21 millioner bitcoins - deraf de "21" i vores navn.

Kryptomarkedet er meget mere end bare bitcoin, og vi har derfor en diversificeret tilgang til vores fonde med fire overordnede investeringsteser. En investering hos os er en unik mulighed for at få en diversificeret eksponering i et marked, der beskytter din formue på lang sigt. 

Asset 1.png
Asset 2.png
Asset 3.png
Asymmetrisk
risiko

Kryptomarkedet har en asymmetrisk risikoprofil 

hvilket betyder, at den potentielle upside i afkastet er markant højere end den potentielle downside.

Hedge din
portefølje

Som selvstændige, værdifulde aktiver kan en mindre allokering i kryptoaktiver fungere som en god afdækning (hedge) mod din øvrige porteføljeallokering.

Diversificér dine investeringer

Diversificering er et vigtig aspekt i en god investeringsstrategi. Som ukorrelerede aktiver tilbyder vi en unik differentieringsstrategi for din formue.

Vil du høre nærmere?

bottom of page