top of page

Om Fonden

Med Danmarks første krypto fond tilbyder GL21 CAPITAL en nem og overskuelig eksponering i kryptomarkedet.

 

Kryptomarkedet er præget af høje indgangsbarrierer, høj risiko samt en kompleks og omfattende skattepraksis. Vi forvalter en nøje udvalgt og aktivt forvaltet portefølje, og har udviklet et skattesystem fra bunden til at administrere alt for vores kunder, så de slipper for bekymringerne.

 

GL21 CAPITAL har selv investeret i Fonden. Vi træffer derfor investeringsbeslutninger med hånden på kogepladen.

Dashboard - hjemmeside.jpg

Et nemt overblik

Dit eget dashboard

Vi forvalter en diversificeret portefølje, men giver dig som kunde muligheden for altid at checke den samlede værdi af din investering på alle tidspunkter.

Månedlige rapporter

Månedlige rapporter inkluderer dine nøgletal ift. din investering, en markedsopdatering og beskrivelse af puljens allokering samt udvalgte, relevante nyheder fra industrien.

GL21 - lettere-sikrere-billigere_v300000

1

Udfyld oplysninger

Udfyld de nødvendige oplysninger for at vi kan udarbejde de relevante dokumenter til dig. Dernæst fremsender vi vores prospekt og kontakter dig for den videre proces.

2

Bestå vores investorcheck

GL21 CAPITAL er omfattet af hvidvaskloven. Så snart du har bestået vores kunde screening, og hvis du opfylder kravene, kan du investere i Fonden.

Minimumsinvesteringen er DKK 750.000

3

Indbetal

Du overfører til os på en aftalt dato, hvor vi udsteder aktier til dig i Fonden. Vi tager os af at konvertere dine danske kroner til krypto og tager ikke nogle gebyrer for denne veksling.

Book et møde

Book et uforpligtende møde med os og hør nærmere om vores strategi, syn på markedet og hvordan vi kan hjælpe dig i gang. Mødet kan være både fysisk eller over et videoopkald.

Hvorfor dette marked?

Markedet for kryptoaktiver er stadig i et tidligt stadie og er stadig meget lille i forhold til, hvor stort det kan blive. Verdens største institutioner og virksomheder er begyndt at investere kraftigt i det, blandt andet som følge af den pengepolitik vi ser fra verdens centralbanker i 2020 og 2021, hvor der er blevet printet historisk mange penge.

 

Denne aggressive pengepolitik medfører en forventning om højere inflation, og vi søger i GL21 CAPITAL at eksponere Fonden mod aktiver med en begrænset mængde. Det betyder, at vi er beskyttet mod den kraftige inflation, man forventer i vores traditionelle valutaer. Fx er begrænsningen på Bitcoin, at der aldrig bliver produceret mere end 21 millioner af dem - deraf de "21" i vores navn.

 

Kryptomarkedet er meget mere end bare Bitcoin, og vi har derfor mange andre kryptoaktiver i porteføljen. En investering hos os er en unik mulighed for at få en diversificeret eksponering i et marked, der beskytter din formue på lang sigt.  

Asset 1.png
Asymmetrisk risiko

Kryptomarkedet har en asymmetrisk risikoprofil 

hvilket betyder, at den potentielle upside er markant højere end den potentielle downside.

Asset 2.png
Hedge din portefølje

Som selvstændige, værdifulde aktiver kan en mindre allokering i kryptoaktiver fungere som en god afdækning (hedge) mod din øvrige porteføljeallokering.

Asset 3.png
Diversificér dine investeringer

Diversificering er et vigtig aspekt i en god investeringsstrategi. Som ukorrelerede aktiver tilbyder Fonden en unik differentieringsstrategi for din formue.

Vil du høre nærmere?

bottom of page