top of page

Om os

GL21 CAPITAL er en specialiseret kapitalforvalter inden for investeringer i kryptoindustrien. Vi er en langsigtet, tese-drevet kapitalforvalter hvor kernen i vores investeringsstrategi er dybdegående fundamental analyse af kryptoaktiver og deres underliggende protokoller.

Mød teamet

GL21 CAPITAL drives af Mikkel, Frederik og Esben. Bagved ligger der et større team af freelancere, som der tilknyttes på projektbasis, samt nogle af landets førende advokater og rådgivere.

Mikkel_edited.jpg
Mikkel Gross-Nielsen

CEO

  • linkedin_black_logo_icon_147114
Frederik_edited.jpg
Frederik Corell Lundberg

Portfolio Manager

  • linkedin_black_logo_icon_147114
etn_edit-8200.jpg
Esben Neupart

Partner

  • linkedin_black_logo_icon_147114

Advisory Board

Portræt NRL.jpg
Nina Riisgaard Lauritsen

Partner,
Capital Law CPH

  • linkedin_black_logo_icon_147114
KH portrætfoto.jpg
Kim Høibye

Partner,
Njord Law Firm

  • linkedin_black_logo_icon_147114
201024_SAMARLAW_15924.jpg
Payam Samarghandi

Partner,
SAMAR LAW

  • linkedin_black_logo_icon_147114

Investeringsstrategi

Vi investerer og allokerer Fonden langsigtet i kryptoaktiver, der har potentiale til at revolutionere den finansielle industri. Vi investerer ud fra tesen om at coins og tokens kan åbne op for nye muligheder at koordinere menneskelig- og finansiel kapital på, hvis de er designet korrekt. 

Vi benytter os af nedenstående 3 ben i vores investeringsstrategi, med klar overvægt i fundamental analyse.

FA.png
Fundamental analyse

Vi analyserer et aktiv og dets underliggende protokol fra top til bund. Der bliver analyseret en lang række variabler herunder det bagvedliggende team, selve produktet og teknologien, inflationen, likviditeten, whitepaper, potentialet og meget mere.

 

Via fundamental analyse skiller GL21 CAPITAL "fårene fra bukkene" i et marked der er fyldt med værdiløse projekter. 

Vi benytter os også af onchain-analyse, som er unikt for dette marked. 

SA.png
Sentiment analyse

Kryptomarkedet er stadig et meget lille marked ift. de traditionelle finansielle markeder. Derfor spiller de psykologiske aspekter og den generelle "hype" i industrien også en stor rolle.

 

Ved dagligt at monitorere sociale medier, diverse forummer, indflydelsesrige personer, kommende annonceringer samt brug af diverse nøgletal for at måle sentimentet i markedet, kan vi danne et indtryk af holdningen til vores aktiver og inddrage dette i vores analyser og allokeringer. 

TA.png
Teknisk analyse

Teknisk analyse bruges til at analysere bevægelserne af vores positioner i markedet. Ved brug af specielle værktøjer estimerer vi den fremtidige prisudvikling og handelsaktivitet.

 

Teknisk analyse fortæller meget om styrken i en opadgående trend, om der er momentum i markedet, eller om det er på tide at trykke på bremsen.

 

Mens fundamental analyse bruges til at analysere hvad der skal købes, så bruges teknisk analyse til at analysere hvornår der skal købes eller sælges.

Vil du høre nærmere?

bottom of page