Medieomtale

Læs og hør herunder vores udtalelser i de danske medier.

Vi var mandag d. 29. november med i Millionærklubben til en snak omkring kryptomarkederne, herunder hvad det er der giver kryptoaktiver værdi og hvad vi forventer af prisudvikling på Bitcoin på kort og lang sigt.

 

Lyt med her til højre hvor vi kommer i studiet efter 21 minutter.

 
 

Vi var med i Millionærklubben for at give en opdatering på Bitcoins voldsomme prisstigninger, og den netop godkendte Bitcoin ETF i USA. Hør nærmere om hvorfor vi ikke anbefaler folk at købe ETF’en ved at afspille på knappen til højre, hvor vi kommer på efter 13 minutter og 15 sekunder.

 
Aktieuniverset

Vi var gæst i Aktieuniverset til et spændende, dybdegående podcast vedrørende krypto. Bl.a. ser vi nærmere på forskellen på Bitcoin og Ethereum, smart contracts, hvad mining egentlig er og meget mere. 

Anbefales

 
BT

I forbindelse med at Bitcoin onsdag d. 20. oktober ramte sin højeste pris nogensinde blev vi interviewet af BT. Vi kommer kort ind på hvad der giver Bitcoins værdi og hvad vi forventer af fremtiden prismæssigt.

B.T logo copy.png
 
Euroinvestor

Euroinvestor bragte en artikel omkring den nye Bitcoin ETF i USA, på baggrund af vores udtalelser i Millionærklubben.

download.png
 
DR P1 - Morgen

Vi medvirkede i et indslag på DR P1 vedr. de nyeste stramninger fra Kina ift. kryptoindustrien. Vi kommer bl.a. ind på hvorfor vi ikke blev skræmte af nyheden, men tværtimod har benyttet os af lejligheden til at købe mere Bitcoin i fonden. Lyt med her, hvor indslaget kommer efter 1 time og 3 minutter.

P1 - DR - P1 Morgen.png
 
Berlingske

Vi blev interviewet af Berlingske ifbm. en ny undersøgelse omkring danskernes forhold og tillid til kryptoaktiver. 

berlingske-media-as-logo-vector.png
 
Dossier

Dossier brander sig selv som "Magasinet om Talent" og bragte et portræt af vores direktør ifbm. vores rejse for at skabe Danmarks første krypto fond. 

dossier-logo-black.png
 
DR P1 - Morgen

Vi medvirkede på P1 Morgen til at tale om sikkerhed og opbevaring af krypto. Lyt med her, hvor vi går på efter 1 time og 43 minutter og 5 minutter frem.

P1 - DR - P1 Morgen.png
 

Er kryptomarkedet spekulation eller en demokratisk nødvendighed? Vi var gæst i "Følg Pengene" på DR P1 med bl.a. Lars Seier Christensen for at tale om Bitcoin, lanceringen af GL21 samt Concordium

P1 - DR - Følg pengene.png
 

I denne artikel på Euroinvestor bliver der snakket om lanceringen af vores krypto fond, Elon Musk og tulipanbobler.

download.png
 

Vi blev interviewet af Finans i forbindelse med lanceringen af vores fond. 

finans.png
 

Vi var i studiet hos Radio4 i programmet "Overskud", for på en pædagogisk måde at forklare hvad Bitcoin egentlig er for en størrelse. Vi ser nærmere på forskellen på kryptovalutaer og kryptoaktiver, hvad Bitcoins halving er og svarede på lytter spørgsmål.

Vil du høre nærmere?