top of page

Medieomtale

Læs og hør herunder vores udtalelser i de danske medier.

19/04/2024-Borsen
Børsen

Natten til d. 20. april 2024 vil Bitcoin opleve sin næste halvering (på engelsk, halving) - en begivenhed, der kun finder sted hvert fjerde år og for hver 210.000 mined blokke. Denne begivenhed betyder, at det løbende udbud af nye bitcoins bliver halveret.

Ifølge klassisk udbud- og efterspørgselsteori vil en nedgang i udbuddet med en konstant efterspørgsel betyde højere priser. For bitcoin har det historisk taget ca. seks måneder for markedet om at tilpasse sig det nye og mindre udbud, hvilket har betydet prisstigninger.

Vi har snakket med Børsen om denne mekanisme og vores prognoser for de kommende seks til tolv måneder. Læs mere i artiklen på linket nedenfor.

2022-børsen-logo.png
13/03/2024-Borsen
Børsen

Uge 10 markerede en bemærkelsesværdig begivenhed for bitcoin, da den nåede sin all-time high (ATH) pris fra 2021 ikke bare én, men to gange. I øjeblikket handler den over denne pris på omkring $72.000, hvilket er en stigning for året på næsten 70%. En markant udvikling, primært drevet af efterspørgslen fra de amerikanske bitcoin spot ETF'er, som blev godkendt tidligere på året.

Vi har sammen med Mads Eberhardt (Steno Research) delt vores perspektiver i Børsen om, hvad denne udvikling potentielt kan betyde for bitcoin resten af året. Læs den fulde artikel på nedenstående link.

2022-børsen-logo.png
25/11/2023 - Berlingske
Berlingske

Berlingske Business bringer et omfattende fire-siders oplæg i deres trykte weekendavis d. 25. november om investering i krypto. Vi deler vores synspunkter i artiklen, hvor vi argumenterer for, at en mindre allokering til krypto kan være meningsfuld i større porteføljesammenhæng. Læs artiklen online på nedenstående link.

GL21-berlingske-black-logo.png
20/11/2023 - Borsen
Børsen

Børsen har skrevet en artikel om den potentielle påvirkning af godkendelserne af bitcoin spot ETF'er i USA, hvor vi er blevet interviewet til artiklen. Vi mener, at det vil skabe et efterspørgselspres, som på sigt vil skabe prisstigninger på bitcoin. Læs den fulde artikel på nedenstående link.

2022-børsen-logo.png
03/11/2023 - Borsen
Børsen

Den 2. november 2023 faldt den første dom i FTX-svindelsagen mod Sam Bankman-Fried, stifter af FTX. Han erklæres skyldig i alle syv tiltaler om svindel. Vi mener, at dette sender et klart signal om, at svindel aldrig kan betale sig, og at domfældelsen generelt er positiv for kryptoindustrien. Vi har delt denne holdning i Børsen. Læs den fulde artikel på nedenstående link.

2022-børsen-logo.png
02/09/2023 - Borsen
Børsen

Børsen har bragt en artikel om vores nye fond, Ethereum Staking A/S, der netop er blevet registreret hos Finanstilsynet. Fonden giver investorer adgang til direkte eksponering i Ethereum og dets kryptoaktiv, ETH, der er det andet største kryptoaktiv målt på markedsværdi.

Fonden adskiller sig fra andre produkter ved at tilbyde staking på en compliant måde gennem vores samarbejdspartner, NORTHSTAKE. Det vil sige, at udover priseksponeringen til kryptoaktivet ETH, vil investorer ligeledes gennem staking få en passiv årlig indkomst på fondens ETH.

Læs mere om fonden her.

2022-børsen-logo.png
29/07/2023 - Borsen
Børsen

Sam Altman, skaberen af OpenAI og ChatGPT, er en visionær mand. Senest har han kastet sig ud i et kryptoprojekt kaldet Worldcoin. Børsen har interviewet os om projektet og dets Initial Coin Offering (ICO). 

 

Læs den fulde artikel ved at klikke på billedet til højre.

2022-børsen-logo.png
Berlingske

De sidste ugers uro i bankverdenen har også sat sig i prisudviklingen for #bitcoin - dog med et positivt fortegn. Berlingske har bragt en artikel om dette emne, som vi har kommenteret på.

 

Læs den fulde artikel ved at klikke på billedet til højre.

berlingske-media-as-logo-vector.png
22/03/2023 - Berlingske
DR

Økonomer i Den Europæiske Centralbank (ECB) har skrevet et blogindlæg med overskriften ”Bitcoin’s last stand”. DR har skrevet en artikel om dette, hvor vi har kommenteret på påstandene i blogindlægget.

 

Læs den fulde artikel på nedenstående link.

2022-dr-nyheder-logo.png
30/11/2022 - DR
29/11/22 -Euroinvester
Euroinvestor

Tilbage i 2020 på dagen for halving kom vi med en udtalelse om, at bitcoin skulle over $100.000 dollars indenfor 2 år - dengang var prisen $8.800. Bitcoin toppede dog på $69.000 i bullmarkedet.

 

Vi tror stadig på, at bitcoin, på lang sigt, vil nå $100.000, men også $1 million. Tidshorisonten for dette, er dog det gode spørgsmål, som Euroinvestor har interviewet os omkring.

 

Læs den fulde artikel på linket herunder.

download.png
Taxo

Tilbage i maj 2022 gæstede vi både Millionærklubben og DR P1 for at sætte ord på, hvad der skete, da bitcoin tog et gevaldigt prishug, som en reaktion på et brandsalg skabt af kollapset af den algoritmiske stablecoin UST og dens understøttende token LUNA.

 

Vi har nu haft muligheden for at fortælle mere i dybden om dette komplekse emne i magasinet Taxo.

310816558_3314109325492848_8203710784690584204_n.png
Taxo
Berlingske

Vi holder i disse dage ekstra øje med renteudmeldingerne fra verdens mest toneangivende centralbanker, da det seneste års tid har budt på store op- og nedture i de finansielle markeder alt efter udmeldingerne.

 

Vi har i et interview i Berlingske forsøgt at sætte et par ord på dette, da de interviewede os i forbindelse med faldene natten til mandag d. 19. september, som bitcoin dog allerede dagen efter havde indhentet igen. Læs mere på linket nedenunder.

berlingske-media-as-logo-vector.png
19/08/2022 - Berlingske
Millionærklubben

Bitcoin lukkede søndag nat (d. 19-06-22) ugen over $20.000, men har haft en begivenhedsrig weekend, hvor prisen har været helt nede under $18.000.

 

Vi har i den forbindelse været i Millionærklubben for at give vores forklaring på, hvorfor at der lige nu er stor volatilitet på kryptomarkedet, herunder for bitcoin.

 

Hør udsendelsen på linket nedenfor eller til højre (fra 16:39).

Millionærklubben -20/06/22
Berlingske

Berlingske har bragt en artikel omkring den seneste udvikling i kryptomarkedet. Vi har i artiklen udtalt os om den nuværende situation og hvad der kan forventes på længere sigt.


Læs den fulde artikel ved at klikke på billedet til højre.

berlingske-media-as-logo-vector.png
Berlingske - 13/06/2022
Børsen

Vi er blevet interviewet af Børsen i forbindelse med den seneste tids udvikling i kryptomarkedet.
Læs nærmere i artiklen til højre.

2022-børsen-logo.png
Børsen - 13/06/2022
Aktieuniverset

Vi har igen haft fornøjelsen af at være med i Aktieuniverset.
 

Vi snakker om følgende emner: forskellen på blockchain teknologi, krypto, coins og tokens. Hvad betyder krypto? Herudover snakker vi betalinger ved brug af blockchain teknologien, herunder skalerbarheden af bitcoins blockchain (lightning network). Stable coins, hvilke forskellige former der er, hvad der skete med LUNA og UST og slutteligt regulering.


Lyt med til højre hvor vi kommer på efter 13 minutter og 45 sekunder!

Aktieuniverset - 28/05/202
Finanswatch

I forbindelse med den seneste tids uro på de finansielle markeder og kollapset af stablecoinen UST, er vi, sammen med andre aktører fra det danske kryptomarked, blevet interviewet af Finanswatch i forbindelse med to artikler.

 

Artiklerne kan læses her: artikel 1 og artikel 2.

Finanswatch.png
Finanswatch - 25/05/2022
DR P1 - Orientering

I disse turbulente tider for de finansielle markeder, tror vi på, at nøgleordet for kryptomarkedet er at zoome ud og se udviklingen over en længere periode.

 

Dette var bl.a. et af vores budskaber, da vi d. 18. maj i P1 programmet "Orientering" (DR - Danmarks Radio) satte et par ord på de sidste måneders udvikling i kryptomarkedet.

 

Lyt med fra ca. 1:33:00.

DRLYD_logo_primaer_RGB.png
DR P1 - Orientering - 2022/18/05
Millionærklubben

Hvad sker der på kryptomarkedet lige nu? Det spørgsmål var vi inde og give vores bud på i Millionærklubben (Euroinvestor) d. 12. maj.

 

Vi kom bl.a. ind på vores prognose for prisudviklingen på bitcoin og hvad der sker lige nu med LUNA og stablecoinen UST.

Se med i videoen ved siden af, hvor vi kommer på fra 30:00 eller lyt med her (fra 24:52).

Millionærklubben 12/05/22
Euroinvestor

Incerto-bogserien af Nassim Nicholas Taleb og ‘Reminiscences of a Stock Operator’ af Edwin Lefèvre er blandt de bogtitler vores medstifter og direktør, Mikkel Gross-Nielsen, har udvalgt til hans liste over favorit-bøger omkring investeringer i et interview til Euroinvestor. Find den fulde liste og hans egne ord til favoritterne på nedenstående link.

download.png
Euroinvester - 07/04/2022
Børsen

Børsen har lavet en artikel omkring Concordium og deres CCD token, hvor vi har kommenteret på betydningen af det stigende udbud af deres token, som vi mener vil skabe et øget salgspres.

Læs nærmere i artiklen på nedenstående link.

2022-børsen-logo.png
Børsen 30/03/2022
Finanswatch

Vi er blevet interviewet af FinansWatch for at hjælpe dem med at kaste lys over et nyt krypto projekt. 

Læs nærmere i artiklen til højre.

Finanswatch.png
Finanswatch 29/03/2022
Børsen

Vi har hjulpet Børsen med at lave onchain analyse af Concordiums blockchain, dvs. vi har været inde og måle hvor meget aktivitet der reelt har været over en periode på 34 timer. Resultatet var bekymrende. Læs nærmere i artiklen til højre.

2022-børsen-logo.png
Børsen 17/03/2022
Berlingske

Bitcoin steg med 17% den 1. marts og vi mener, at en mulig forklaring er Putins invasion i Ukraine, der øger både russere og ukraineres efterspørgsel efter Bitcoin. Vi har delt vores perspektiv med Berlingske, som kan læses i artiklen ved at klikke på knappen herunder.

berlingske-media-as-logo-vector.png
Berlingske 02/03/2022
Børsen 13/02/2022
Børsen

Vi er blevet interviewet af Børsen da lanceringen af Concordium projektet medførte markante kursfald, da de gik i luften på det offentlige marked.

 

Læs med i artiklen til højre ved at klikke på billedet.

2022-børsen-logo.png
Millionærklubben 29/11/21
Millionærklubben

Vi var mandag d. 29. november med i Millionærklubben til en snak omkring kryptomarkederne, herunder hvad det er der giver kryptoaktiver værdi og hvad vi forventer af prisudvikling på Bitcoin på kort og lang sigt.

 

Lyt med her til højre hvor vi kommer i studiet efter 21 minutter.

Millionærklubben - øverst
Millionærklubben

Vi var med i Millionærklubben for at give en opdatering på Bitcoins voldsomme prisstigninger, og den netop godkendte Bitcoin ETF i USA. Hør nærmere om hvorfor vi ikke anbefaler folk at købe ETF’en ved at afspille på knappen til højre, hvor vi kommer på efter 13 minutter og 15 sekunder.

Aktieuniverset
Aktieuniverset

Vi var gæst i Aktieuniverset til et spændende, dybdegående podcast vedrørende krypto. Bl.a. ser vi nærmere på forskellen på Bitcoin og Ethereum, smart contracts, hvad mining egentlig er og meget mere. 

Anbefales

BT
BT

I forbindelse med at Bitcoin onsdag d. 20. oktober ramte sin højeste pris nogensinde blev vi interviewet af BT. Vi kommer kort ind på hvad der giver Bitcoins værdi og hvad vi forventer af fremtiden prismæssigt.

B.T logo copy.png
Euroinvester - ETF
Euroinvestor

Euroinvestor bragte en artikel omkring den nye Bitcoin ETF i USA, på baggrund af vores udtalelser i Millionærklubben.

download.png
DR P1 - Morgen - Kina stramninger
DR P1 - Morgen

Vi medvirkede i et indslag på DR P1 vedr. de nyeste stramninger fra Kina ift. kryptoindustrien. Vi kommer bl.a. ind på hvorfor vi ikke blev skræmte af nyheden, men tværtimod har benyttet os af lejligheden til at købe mere Bitcoin i fonden. Lyt med her, hvor indslaget kommer efter 1 time og 3 minutter.

P1 - DR - P1 Morgen.png
Berlingske
Berlingske

Vi blev interviewet af Berlingske ifbm. en ny undersøgelse omkring danskernes forhold og tillid til kryptoaktiver. 

berlingske-media-as-logo-vector.png
Dossier
Dossier

Dossier brander sig selv som "Magasinet om Talent" og bragte et portræt af vores direktør ifbm. vores rejse for at skabe Danmarks første krypto fond. 

dossier-logo-black.png
P1 Morgen
DR P1 - Morgen

Vi medvirkede på P1 Morgen til at tale om sikkerhed og opbevaring af krypto. Lyt med her, hvor vi går på efter 1 time og 43 minutter og 5 minutter frem.

P1 - DR - P1 Morgen.png
Følg pengene
DR P1 - Følg pengene

Er kryptomarkedet spekulation eller en demokratisk nødvendighed? Vi var gæst i "Følg Pengene" på DR P1 med bl.a. Lars Seier Christensen for at tale om Bitcoin, lanceringen af GL21 samt Concordium

P1 - DR - Følg pengene.png
Euroinvester
Euroinvestor

I denne artikel på Euroinvestor bliver der snakket om lanceringen af vores krypto fond, Elon Musk og tulipanbobler.

download.png
Finans
Finans

Vi blev interviewet af Finans i forbindelse med lanceringen af vores fond. 

finans.png
Radio 4 - Overskud
Radio4 - Overskud

Vi var i studiet hos Radio4 i programmet "Overskud", for på en pædagogisk måde at forklare hvad Bitcoin egentlig er for en størrelse.

 

Vi ser nærmere på forskellen på kryptovalutaer og kryptoaktiver, hvad Bitcoins halving er og svarede på lytter spørgsmål.

Vil du høre nærmere?

bottom of page