Medieomtale

Læs og hør herunder vores udtalelser i de danske medier.

Millionærklubben

Bitcoin lukkede søndag nat (d. 19-06-22) ugen over $20.000, men har haft en begivenhedsrig weekend, hvor prisen har været helt nede under $18.000.

 

Vi har i den forbindelse været i Millionærklubben for at give vores forklaring på, hvorfor at der lige nu er stor volatilitet på kryptomarkedet, herunder for bitcoin.

 

Hør udsendelsen på linket nedenfor eller til højre (fra 16:39).

 
Berlingske

Berlingske har bragt en artikel omkring den seneste udvikling i kryptomarkedet. Vi har i artiklen udtalt os om den nuværende situation og hvad der kan forventes på længere sigt.


Læs den fulde artikel ved at klikke på billedet til højre.

berlingske-media-as-logo-vector.png
 
Børsen

Vi er blevet interviewet af Børsen i forbindelse med den seneste tids udvikling i kryptomarkedet.
Læs nærmere i artiklen til højre.

2022-børsen-logo.png
 
Aktieuniverset

Vi har igen haft fornøjelsen af at være med i Aktieuniverset.
 

Vi snakker om følgende emner: forskellen på blockchain teknologi, krypto, coins og tokens. Hvad betyder krypto? Herudover snakker vi betalinger ved brug af blockchain teknologien, herunder skalerbarheden af bitcoins blockchain (lightning network). Stable coins, hvilke forskellige former der er, hvad der skete med LUNA og UST og slutteligt regulering.


Lyt med til højre hvor vi kommer på efter 13 minutter og 45 sekunder!

 
Finanswatch

I forbindelse med den seneste tids uro på de finansielle markeder og kollapset af stablecoinen UST, er vi, sammen med andre aktører fra det danske kryptomarked, blevet interviewet af Finanswatch i forbindelse med to artikler.

 

Artiklerne kan læses her: artikel 1 og artikel 2.

Finanswatch.png
 
DR P1 - Orientering

I disse turbulente tider for de finansielle markeder, tror vi på, at nøgleordet for kryptomarkedet er at zoome ud og se udviklingen over en længere periode.

 

Dette var bl.a. et af vores budskaber, da vi d. 18. maj i P1 programmet "Orientering" (DR - Danmarks Radio) satte et par ord på de sidste måneders udvikling i kryptomarkedet.

 

Lyt med fra ca. 1:33:00.

DRLYD_logo_primaer_RGB.png
 
Millionærklubben

Hvad sker der på kryptomarkedet lige nu? Det spørgsmål var vi inde og give vores bud på i Millionærklubben (Euroinvestor) d. 12. maj.

 

Vi kom bl.a. ind på vores prognose for prisudviklingen på bitcoin og hvad der sker lige nu med LUNA og stablecoinen UST.

Se med i videoen ved siden af, hvor vi kommer på fra 30:00 eller lyt med her (fra 24:52).

 
Euroinvestor

Incerto-bogserien af Nassim Nicholas Taleb og ‘Reminiscences of a Stock Operator’ af Edwin Lefèvre er blandt de bogtitler vores medstifter og direktør, Mikkel Gross-Nielsen, har udvalgt til hans liste over favorit-bøger omkring investeringer i et interview til Euroinvestor. Find den fulde liste og hans egne ord til favoritterne på nedenstående link.

download.png
 
Børsen

Børsen har lavet en artikel omkring Concordium og deres CCD token, hvor vi har kommenteret på betydningen af det stigende udbud af deres token, som vi mener vil skabe et øget salgspres.

Læs nærmere i artiklen på nedenstående link.

2022-børsen-logo.png
 
Finanswatch

Vi er blevet interviewet af FinansWatch for at hjælpe dem med at kaste lys over et nyt krypto projekt. 

Læs nærmere i artiklen til højre.

Finanswatch.png
 
Børsen

Vi har hjulpet Børsen med at lave onchain analyse af Concordiums blockchain, dvs. vi har været inde og måle hvor meget aktivitet der reelt har været over en periode på 34 timer. Resultatet var bekymrende. Læs nærmere i artiklen til højre.

2022-børsen-logo.png
 
Berlingske

Bitcoin steg med 17% den 1. marts og vi mener, at en mulig forklaring er Putins invasion i Ukraine, der øger både russere og ukraineres efterspørgsel efter Bitcoin. Vi har delt vores perspektiv med Berlingske, som kan læses i artiklen ved at klikke på knappen herunder.

berlingske-media-as-logo-vector.png
 
 
Børsen

Vi er blevet interviewet af Børsen da lanceringen af Concordium projektet medførte markante kursfald, da de gik i luften på det offentlige marked.

 

Læs med i artiklen til højre ved at klikke på billedet.

2022-børsen-logo.png
 
Millionærklubben

Vi var mandag d. 29. november med i Millionærklubben til en snak omkring kryptomarkederne, herunder hvad det er der giver kryptoaktiver værdi og hvad vi forventer af prisudvikling på Bitcoin på kort og lang sigt.

 

Lyt med her til højre hvor vi kommer i studiet efter 21 minutter.

 
Millionærklubben

Vi var med i Millionærklubben for at give en opdatering på Bitcoins voldsomme prisstigninger, og den netop godkendte Bitcoin ETF i USA. Hør nærmere om hvorfor vi ikke anbefaler folk at købe ETF’en ved at afspille på knappen til højre, hvor vi kommer på efter 13 minutter og 15 sekunder.

 
Aktieuniverset

Vi var gæst i Aktieuniverset til et spændende, dybdegående podcast vedrørende krypto. Bl.a. ser vi nærmere på forskellen på Bitcoin og Ethereum, smart contracts, hvad mining egentlig er og meget mere. 

Anbefales

 
BT

I forbindelse med at Bitcoin onsdag d. 20. oktober ramte sin højeste pris nogensinde blev vi interviewet af BT. Vi kommer kort ind på hvad der giver Bitcoins værdi og hvad vi forventer af fremtiden prismæssigt.

B.T logo copy.png
 
Euroinvestor

Euroinvestor bragte en artikel omkring den nye Bitcoin ETF i USA, på baggrund af vores udtalelser i Millionærklubben.

download.png
 
DR P1 - Morgen

Vi medvirkede i et indslag på DR P1 vedr. de nyeste stramninger fra Kina ift. kryptoindustrien. Vi kommer bl.a. ind på hvorfor vi ikke blev skræmte af nyheden, men tværtimod har benyttet os af lejligheden til at købe mere Bitcoin i fonden. Lyt med her, hvor indslaget kommer efter 1 time og 3 minutter.

P1 - DR - P1 Morgen.png
 
Berlingske

Vi blev interviewet af Berlingske ifbm. en ny undersøgelse omkring danskernes forhold og tillid til kryptoaktiver. 

berlingske-media-as-logo-vector.png
 
Dossier

Dossier brander sig selv som "Magasinet om Talent" og bragte et portræt af vores direktør ifbm. vores rejse for at skabe Danmarks første krypto fond. 

dossier-logo-black.png
 
DR P1 - Morgen

Vi medvirkede på P1 Morgen til at tale om sikkerhed og opbevaring af krypto. Lyt med her, hvor vi går på efter 1 time og 43 minutter og 5 minutter frem.

P1 - DR - P1 Morgen.png
 
DR P1 - Følg pengene

Er kryptomarkedet spekulation eller en demokratisk nødvendighed? Vi var gæst i "Følg Pengene" på DR P1 med bl.a. Lars Seier Christensen for at tale om Bitcoin, lanceringen af GL21 samt Concordium

P1 - DR - Følg pengene.png
 
Euroinvestor

I denne artikel på Euroinvestor bliver der snakket om lanceringen af vores krypto fond, Elon Musk og tulipanbobler.

download.png
 
Finans

Vi blev interviewet af Finans i forbindelse med lanceringen af vores fond. 

finans.png
 
Radio4 - Overskud

Vi var i studiet hos Radio4 i programmet "Overskud", for på en pædagogisk måde at forklare hvad Bitcoin egentlig er for en størrelse.

 

Vi ser nærmere på forskellen på kryptovalutaer og kryptoaktiver, hvad Bitcoins halving er og svarede på lytter spørgsmål.

Vil du høre nærmere?