top of page

Ethereum Staking A/S

Eksponering i Ethereum med løbende passiv indkomst

Ethereum Staking A/S er den bedste måde at få langsigtet eksponering til Ethereum, den mest lovende layer-1 blockchain til web3-revolutionen . Fonden tilbyder konservativt anslået 4,8% årligt afkast i form af staking udover at man som investor får priseksponeringen til Ethereums kryptoaktiv, ether.

Staking betyder kortfattet, at man hjælper med at validere transaktioner, hvilket man får en belønning for, som betyder at ens beholdning af ether øges for hver dag der går.

Fonden tilbyder passiv eksponering i ether og staking igennem en investeringsstruktur, som er optimeret i forhold til at minimere juridiske og modpartsrisici. Man køber aktier, som gør det nemt og overskueligt at håndtere ift. ens regnskab, SKAT osv. men fonden ejer de underliggende ether og har dermed altid fuld kontrol over aktiverne, hvilket minimerer tredjepartsrisiko.​

Staking i samarbejde med NORTHSTAKE

At ”stake” på Ethereum kræver dybe tekniske og operationelle færdigheder – og for at gøre det i overensstemmelse med nuværende og fremtidige (MiCA) reguleringer og samtidig opfylde institutionelle investorers krav til risikostyring kræver det ligeledes finansielle, juridiske, regulatoriske og compliance-færdigheder. Derfor benytter fonden NORTHSTAKE som staking samarbejdspartner.

 

NORHTSTAKE er en Virtual Asset Service Provider (VASP), underlagt det danske finanstilsyn (FTID: 17520) og AMLD5. Derudover samarbejdes der med førende institutionelle udbydere af kryptotjenester, der sikrer best-in-class sikkerhed samt eksponering til fremtidens web3.

Dokumenter

Nedenfor kan du finde relevante dokumenter for Ethereum Staking A/S:

Vil du høre nærmere?

bottom of page